Vacature Monteur / Verkoper (fulltime)

Voor onze vestiging in Lemmer zijn wij op zoek naar een commercieel ingestelde monteur. Heb jij affiniteit met hydrauliek en elektro techniek én houd je ervan om met klanten te werken? Dan biedt AES Technische groothandel een gevarieerde fulltime baan in Lemmer met volop ruimte voor ontwikkeling.

AES Technische groothandel is al 40 jaar een begrip in de Noordoostpolder, Zuid-West Friesland en de randgemeenten daaromheen. Wij zijn een betrokken en betrouwbare partner en hechten veel waarde aan duurzame relaties met onze klanten. We hebben een passie voor techniek en leveren kwalitatief hoogwaardige producten en diensten waarbij onze excellente service en ervaring in de markt van meerwaarde is voor onze klant. Bij alles wat wij doen, staat onze klant centraal. We ontzorgen, denken mee en leveren advies op maat.

Inhoud van de functie

Wij breiden onze servicemogelijkheden in Lemmer uit met het assembleren van hydrauliek slangen, het testen van startmotoren & dynamo’s en het testen & repareren van stand kachels. Dit zullen de voornaamste werkzaamheden zijn. Naast deze werkzaamheden spring je ook bij aan de verkoopbalie en staat klanten te woord. Als verkoper voor de automotive en maritieme onderdelen kun je ook advies geven over deze producten. AES Technisch groothandel is onder andere Victron dealer, dus een goeie kennis van elektro is een pré. Wij geven hier veel advies rondom installaties, voornamelijk in schepen en in campers. Wij bieden intern/extern hiervoor veel producttrainingen ( Webasto stand kachels / Victron & Assemblage hydrauliek slangen enz.) om kennis te vergroten, maar basiskennis is een voordeel. Dit geldt ook voor de automotive onderdelen. Je werkzaamheden zullen voornamelijk bestaan uit:

Bij AES in Lemmer werkt een klein team en daardoor zullen de werkzaamheden heel variërend zijn. Zo zijn er soms werkzaamheden op de expeditie en in nood op de route.

Wat bieden wij:

Wij bieden een contract van 7 maanden met 1 maand proeftijd met uitzicht op een vast dienstverband waarbij we je in eerste instantie opleiden in de werkplaats in Emmeloord. Daarnaast bieden wij een goed salaris en uitstekende arbeidsvoorwaarden. AES Technisch groothandel kent een zeer collegiale, informele en gedreven werkomgeving met een actieve personeelsvereniging met veel teamuitjes en activiteiten. Voor jou zijn er volop mogelijkheden voor opleidingen, persoonlijke ontwikkeling en groei. Kortom, er ligt hier een uitdagende fulltime functie voor je klaar met veel ruimte voor eigen inbreng en doorgroei.

Past dit bij jou?

Je bent technisch, bekend met hydrauliek en elektro, representatief en kunt goed met mensen overweg. Je houdt van variatie. Je hebt een rijbewijs. Je beschikt over voldoende computervaardigheden. Je ziet het als een uitdaging om klanten efficiënt te helpen bij technische vraagstukken. Je werkt graag in een klein team. Wat vragen we nog meer?

Meer informatie of solliciteren?

Wil je meer informatie en/of solliciteren? Bezoek gerust onze vestiging in Lemmer of Emmeloord gerust om een indruk te krijgen van onze organisatie. Of stuur direct je vraag of sollicitatiebrief met motivatie naar Laurence Bolhuis via vacature@aes-tg.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.