Vacature accountmanager

 

Vacature Accountmanager
 

AES Technische groothandel zoekt een zelfstandige en commercieel gedreven accountmanager met een technische achtergrond. Binnen deze functie weet jij AES nog beter op de kaart te zetten binnen ons verzorgingsgebied. Je hebt affi­niteit met techniek binnen de automotive en de industriële en agrarische branche. Daarnaast heb je ruim voldoende kennis van hydraulische en pneumatische systemen.
 

Wat ga je doen?

In de rol van accountmanager ben je verantwoordelijk voor het beheer, behoud en aantrekken van klanten. Je bent commercieel ingesteld en daarnaast in staat mee te denken met technische vraagstukken. Je springt flexibel in op de klantvraag met een advies en/of product. Je brengt offertes uit en volgt deze op. Door onder meer het volgen van cursussen bij leveranciers en het bezoeken van beurzen en dealerdagen blijf je continu op de hoogte van alle ontwikkelingen. Je takenpakket bevat onder meer:
 

Wat wij bieden

AES Technische groothandel is al 40 jaar dé groothandel in de Noordoostpolder, Zuid West Friesland en de randgemeenten daar om heen. Met een vestiging in Emmeloord en Lemmer, biedt AES als technische groothandel een breed assortiment aan diensten en producten op verschillende gebieden. AES biedt een scala aan onderdelen van bijna alle merken voor automotive, industrie en de maritieme en de agrarische sector én advies en training op technisch vlak. Met meer dan 30 collegae in uiteenlopende functies kent AES een echt team gevoel. AES biedt als werkgever:
 

Wat wij graag willen

Dat je initiatiefrijk bent, commercieel ingesteld en een technische achtergrond hebt is een pre. Je bent gedreven om bestaande klanten uit te breiden, nieuwe klanten binnen te halen en je weet een relatie te waarderen. Daarnaast zien we de volgende zaken graag bij jou terug:
 

Meer informatie en/of solliciteren


Zie jij deze functie met volop ruimte voor ondernemerschap zitten? Stuur een sollicitatiebrief en motivatie of eventuele vragen naar vacature@aes-emmeloord.nl.