Update Corona - 26-03-2020

Het Corona virus heeft een grote invloed op ons dagelijks leven. Dus ook op onze dienstverlening. De gezondheid van u als klant, onze leveranciers en onze collega's staat centraal.

Momenteel zijn wij volledig operationeel en kunnen wij al onze werkzaamheden 100% uitvoeren. Onze service gaat dan ook voorlopig onverminderd door.

Wij hopen dan ook dat u uw bestellingen gewoon blijft plaatsen. Als bedrijven moeten wij elkaar steunen, om zo elkaar en onze branche draaiende te houden en samen werkgelegenheid te bieden voor al onze collega's, familieleden en vrienden.

Gewoon open

Onze groothandel is gewoon open. Daarbij nemen wij alle RIVM maatregelen in acht. Wel verzoeken wij u bij afhaalbestellingen om zoveel mogelijk vooraf te bestellen via telefoon, whatsapp of e-mail. Dan zetten wij uw bestelling netjes voor u klaar op een speciale afhaalbalie zodat u zonder contact met collega's uw order kunt afhalen.

 

Bestellen in Emmeloord Telefoon: 0527 - 63 11 11
Whatsapp: 06-22533144
E-mail: Emmeloord@aes-tg.nl

Bestellen in Lemmer Telefoon: 0527 - 63 11 17
Whatsapp: 06-10302502
E-mail: Lemmer@aes-tg.nl

Bezorging van uw bestelling

Uiteraard bezorgen wij ook nog gewoon. Onze routes worden gereden volgens de bekende regeling zolang we dit met personele bezetting kunnen organiseren. Wel houden onze bezorgers zich aan de RIVM richtlijnen. Onze medewerkers / chauffeurs zullen fysieke contactmomenten tot een minimum beperken.

Maatregelen in de winkel

In onze vestigingen in Lemmer en Emmeloord hebben wij een aantal preventieve maatregelen genomen om verdere verspreiding van het Corona virus zoveel mogelijk tegen te gaan.

Bezoek van onze accountmanagers

Vanaf vandaag tot 6 april 2020 zullen onze accountmanagers geen klantbezoeken meer afleggen.

Beschikbaarheid producten

Met de inzet van onze collega’s, leveranciers en transporteurs doen we er alles aan om u zo goed mogelijk van dienst te zijn. AES Technische groothandel heeft meer dan 30.000 producten op voorraad en van sommige artikelen hebben we extra voorraad momenteel. We bevoorraden onze vestigingen dagelijks. Toch kan het zijn dat we door de coronacrisis rekening moeten gaan houden met langere levertijden. We blijven u hierover zo goed mogelijk informeren.

Waar we het voor doen

AES Technische groothandel staat ook in deze tijd graag voor u klaar. Met onze maatregelen leveren wij onze bijdrage aan het terugdringen van het Corona virus. Alleen door samen juiste en verantwoorde afspraken te maken én na te leven, kunnen we in de regio en in Nederland dit virus proberen in te perken. Wij hopen samen met u deze periode zo goed mogelijk door te komen en wensen u veel gezondheid toe! Neem bij vragen gerust contact met ons op.