Over AES

AES Technische Groothandel (AES) is een betrouwbare partner waar u zich snel thuis voelt en waar u ongestoord zaken kunt doen. U kunt bij AES terecht voor onderdelen van bijna alle merken voor automotive, watersport, industrie en de agrarische sector en voor advies en training op technisch vlak. Niet alleen voor onderdelen, maar ook voor reparatie, opleiding en advies kunt u bij ons terecht.

Assortiment producten & diensten
AES heeft een breed assortiment gericht op de automotive, watersport, agrarische sector en industrie. Denk hierbij aan:

De klanten van AES Technische Groothandel zijn onder meer: universele garage’s, dealers, schadeherstel-, taxi-, loon-, landbouwmechanisatie, agrarische- bedrijven, fleetowners, jachtwerven, scheepswerven, caravanhandel, gemeente, industrie, las en constructiebedrijven.

AES Technische Groothandel is in 1979 opgericht als Auto Electro Service B.V. In het begin hield AES zich bezig met het repareren van auto elektrische onderdelen, vandaar de naam. Auto Electro Service B.V. wordt vaak in de volksmond afgekort naar AES. Door de jaren heen is AES uitgegroeid tot een regionale technische groothandel. AES is gevestigd in Emmeloord en Lemmer, wij leveren in de Noordoostpolder en de randgemeenten.

Stap maar eens binnen en voel je thuis.

<< terug naar menu